Regülatör

Regülatör her gerilimi yükseltebilir veya düşürebilir mi

Her regülatörün düzeltebileceği bir gerilim çalışma aralığı vardır örnek Monofaze 120/250 volt 160/250 volt arası Trifaze 275/450 volt 240/430 volt Bu saha regülatörlerin imalat aşamasında üretilen standart voltajlardır isteğe özel daha farklı özellikde regülatörler üretilmektedir.

Regülatörün Tanımı Ve Özellikleri

Servo regulator nedir.?

Regülatör nerede kullanılır.?

Servo Regülatör Elektrik Enerjinizden Şebeke Voltajından kaynaklanan sorunlara çözüm sunan Reksan Voltaj Regülatörüdür.

Servo Regülatör ne işe yarar.

Reksan Servo Regülatör Düzensiz gelen şebeke elektriğindeki düşme yükselme gibi olumsuz dengesizlikleri ortadan kaldırarak, gerilim regülasyonu yapan cihazlara Reksan servo regülatör denir.

Servo Regülatör nerede kullanılır

Servo Regülatör Yüksek teknoloji kullanan sanayideki CNC tezgahları, fabrikalardaki motor sürücüleri, Hastanelerdeki tıbbi cihazlar, işyerlerimizdeki bilgisayar Elektrikli ve elektronik cihazlarının olduğu her alanda kullanılır.

Servo voltaj Regülatörünün görevi nedir

Servo Voltaj Regülatörü Şebeke Elk Enerjiniz Düşük/yüksek/ dalgalı olarak geliyorsa şebeke elektriğinden problem yaşıyorsanız servo regülatör yada voltaj yükseltici olarak bilinen Reksan Servo Regülatör şebeke elektriğinde meydana gelen dalgalanmaları takip altına alarak çıkış voltajını otomatik gerilim regülasyonu ile hızlı cevap vererek standart düzeyde tutar elektrik elektronik cihazlarınızın düzgün çalışmasını sağlar arıza riskini ortadan kaldırır.

Mikroişlemci Regülatör Nedir.

Reksan Mikroişlemci Regülatör Reksan Regülatör tarafından değişken elektrik enerjisini sabit tutmak ve ayarlamak için üretilmiş voltaj regülatörü'dür.

Mikroişlemcili Regülatörün Görevi Nedir

Mikroişlemcili Regülatör Enerjinin Düşük Yüksek dalgalı gelen şebeke elektriğinden problem yaşıyorsanan yerler için tasarlanmış regülatör modelidir.

Örnek şehir şebekesinden kullandığımız 220 volt elektrik Faz Nötr arası Monofaze 160/250 volt Faz Faz arası Trifaze 380 volt enerjiniz 275/450 volt hatta daha ileri boyutlarda düşme yükselme ve dalgalanma oluşturur, (regülatör) Mikroişlemci Regülatör şebeke elektriğinde meydana gelen bu olumsuzlukları kontrol ederek çıkış voltajını istenen değere otomatik ve hızlı gerilim regülasyonu ile hızlı cevap vererek ayarlar.

Regülatörler Elektrik elektronik cihazların düzgün çalışmasını sağlar arıza riskini ortadan kaldırır gerilimin belirli sınırlar içinde kalmasını sağlar. Sağlıklı verimli uzun ömürlü olması bakımından bütün cihazlarda voltaj regülatörü kullanılması büyük önem taşımaktadır.

Bir çok elektronik cihaz şebeke gerilimlerindeki bir takım değişmelerden etkilenir. Bu yüzden voltaj regülatörünün kullanılması gerekir.

Reksan Mikroişlemci Regülatör şebeke elektriğindeki değişmeler sebebiyle çıkış geriliminde meydana gelen dalgalanmaları, istenen sınırlar dahilinde, otomatik olarak dengeler.

Voltaj regülatörü ne işe yarıyor?

Voltaj Regülatörü Elektrik hattındaki yüklenmelerin gün geçtikçe artmasından ve alt yapının yetersiz kalmasından dolayı aşırı voltaj yüklenmelerinden şehir şebeke elektrik enerjisi dalgalanmalara düşme ve yükselmelere sebep olur Reksan voltaj regülatörleri regülatör değişen şebeke dalgalanmalarını şebekeden gelen enerjiyi istenen standart voltajda sabitler.

Voltaj regülatörü ne yapar

Şehir şebekesi çeşitli etkenlerden geçerek evimize ve işyerimize gelmektedir bu etkenler enerjinin düşmesine ve yükselmesine sebep olur, günümüz şartlarında kullanmış olduğumuz teknoloji hassas elektronik eşyalar bu dalgalanmalardan çok fazla etkilenmekte ve arızalanmaktadır, bu arıza ve verimsiz çalışmaları engellemek en az seviyeye indirmek için Reksan voltaj regülatörü önermekteyiz.

Reksan Monofaze 1 kVA regülatör'den den 50 kVA regülatör'e trifaze 3 Kva regülatörden 3000 Kva regülatör'e kadar Düzensiz gelen şebeke elektriğindeki düşme ve yükselme gibi olumsuz dengesizlikleri ortadan kaldıran servo regülatör Mikroişlemcili Regülatör Statik Regülatör Kombi Regülatörü Kademeli Regülatör hassas voltaj regülatörleri Elk Panoları Reksan Ups Kesintisiz Güç Kaynakları Trafo Reksan Redresör Sayaç Panoları Gemi Trafoları İzalasyon Trafoları Varyak Regülatör Şaseleri Regülatör Kutuları Ups Kabinleri üretmekteyiz.

Reksan Üretmiş olduğu Reksan Markalı Ürünlerini en yeni teknolojilerle buluşturularak ve tasarlanarak elektrik ve elektronik ekipmanları korumayı sağlamakta ve şehir şebeke voltajını düzeltmektedir.Reksan gerek ülkemizde gerekse dünya çapında enerji problemlerini çözülmesinde rol almaktadır. Reksan Regülatör’ ün öncelikli prensibi kaliteli ve yeniliklere uygun cihazları sizlerle buluşturmak üretmek ve müşteri memnuniyetini üst safhada tutarak yeniliklere imza atmaya özen göstermektedir, satış sonrasıda 7/24 sat teknik servis hizmeti sunarak heran ihyacınıza cevap vermeyi prensip olarak benimsemektedir. Reksan Regülatör kuruluş döneminden bugüne kadar gerek yurt içi gerekse yurt dışı satışlarıyla kendini kanıtlamış ve devamını getirmeye özen göstermektedir.

Regülatörde güç nasıl seçilir

Regülatör kullanılacak yerin Monofaze (220 Volt, bir faz ) yada Trifaze (380 Volt, 3 Faz) olduğu belirlenmelidir.

Regülatörün bağlanacağı yerin (cihazların) toplam gücü Hesaplanır. Fazlardan çekilen akımlarda dengesizlik olasılığı varsa, bu da dikkate alınarak karşılık gelen değeri sağlayan regülatör seçilir.

Regülatör, monofaze şebekeli bir daire evde kullanılacaksa klima şohben elektrikli ısıtıcı olmayan evde 10 kVA monofaze regülatör yada 15 kva monofaze regulatör kullanılmalıdır.